Fordon och materialFordon och MiljöFordonsdesignLinuxRaspberry PiSmart samhälleTransport och fordon

Bil dator med Raspberry pi

Bild på bil datorn från Magi pi

Raspberry Pi är en väldigt liten dator där du som privatperson kan använda den för att göra olika tekniska uppfinningar som tex. en dator till bilen. Raspberry pi är en pris värd dator som blir allt mer kändare och kändare och kan användas till mycket olika häftigas saker.

Detta är ett bra bild exempel på hur datorn kan se ut i bilen.

Denna bildator är en skärm med ett mediafönster där du kan styra din musik men även sätta upp en gps eller byta radiostation. Du kan öven ringa igenom datorn dessea är några få förslag av allt man kan göra med datorn. Du kan koppla upp din raspberry pi till ett nätverk och bluetooth. där du sedan kan spela musiken från datorn till högtalare i bilen.

Källa till idén hittar du här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.