breaking news

Mina VR-glasögon

mars 19th, 2015 | by Redaktionen Realgymnasiet

Under ett antal veckor nu så har vi på realskolan jobbat med att göra våra egna VR-glasögon som vi kan använda våra mobiltelefoner i.

Jag personligen gjorde inte min egen skiss. Jag använde mig utav en färdig skiss som vi fick. På denna skiss så fanns det redan vissa mått men de mer personliga dog jag reda på själv. De personliga måtten var mått som avståndet mellan pupillerna. Jag gjorde sedan med hjälp av denna skiss en modell i Inventor. 8675cec1061a20cd172ee6e0b378cce4

Sedan så Skrev jag ut denna skiss och började med att skära ut mina delar. Efter det så limmade jag ihop delarna och limmade fast skumplast för att hålla ljuset ute och för att de skulle bli skönare att använda dem. Jag limmade också dit resårband för att man skulle slippa håla i dem.

IMG_0231IMG_0230

IMG_0235 IMG_0234

3 Comments

  1. Hej! Jag saknar en preview-bild till detta inlägg.

    /Jimmy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.