breaking news

Lightyear one

december 18th, 2020 | by Milojan Vijayananthan

Genom de senaste åren har världen varit emot gasbilar, för de släpps ut för mycket koldioxid och förstör naturen och världen på ett negativt sätt. Världen fick en lösning genom Teslan 2008 men de har också negativa saker som att de finns inte så många ställen att ladda de på.

Men 2021 ska Lightyear one börja produsera tror dem men är inte helt säker. Lightyear one är ett långsträckt solelektriskt fordon, de är också 3 gånger så mer energieffektiv än de el bilar som redan finns på marknaden. Lightyear one har den lägsta utsläppen och laddningsfrekvensen, bilen kör också 7000-20 000 km gratis, rent sol områden varje år.

Källa 1

källa 2

Originalbilden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.