breaking news

Xray glasögon

december 17th, 2020 | by Filip Johansson
Xray glasögon
AI - Artificiell Intelligens
0

Dessa par xray glasögon är en nyckel i framgång och som är batteridrivna. Man ska kunna använda glasögonen som man kan använda när som helst, de ser ut som helt vanliga glasögon men de är xray. De skulle även vara bra att använda ifall en människa hade försvunnit så gör det mycket tydligare att hitta personen eftersom alla människor och djur är vita i glasögonen och all annan omgivning är svart. Det är som en illusion man ser när man tittar i dem. De kommer vara billiga och smarta att tillverka och även batteritid på över 20 timmar. För in Xray glasögonen i vardagen och hjälp polisen, testa din förmåga att se svartvitt. Ett smart och billigt kap

https://en.wikipedia.org/wiki/X-ray_specs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.