breaking news

WiFi Extender

maj 6th, 2020 | by Lukas Kelloniemi
WiFi Extender
Linux
0

Du behöver:

Raspberry pi 2-3.

Micro sd card eller ett sd card beroende på om du använder en gammal Pi.

2 wifi adapters och strömförsörjning .

En raspberry Pi Wifi extendor är ett effektivt och billigt sätt att kunna få längre räckvidd till ditt nätverk. annars får du din nätverks koppling med ditt ethernet som är kopplat till en wifi reciver. ethernet är ett smidigt sätt att kunna skicka runt en internet signal var du en är i huset om du har en wifi reciver kan man ha längre räckvidd. så då kan du koppla det till din raspberry pi wireless reciver som har 2 wifi adapters som du behöver för att du ska kunna ha en tillräckligt bra styrka och för att du ska kunna få upp signalen på telefonen.

Raspberry Pi Wireless Access Point - Pi My Life Up

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.