breaking news

Minecraft-server med Raspberry Pi

maj 5th, 2020 | by Gustav Soderbom
Minecraft-server med Raspberry Pi
Linux
0

Att skapa en lokal minecraft server med hjälp av en raspberry pi, framförallt den nyare, raspberry pi 4 model b är enklare än man kan tro. Du behöver endast en raspberry pi 4 model b, och det är allt om du fjärrstyr den över ssh.

Eftersom du gör en lokal server så slipper du att alltid behöva ha en dator igång med spelet via nätverket. Med en server frigör du datorerna vilket innebär att man kan gå in i den utan att han en annan person som host, löjligt bra.

Källor:

https://m3.idg.se/2.1022/1.721228/raspberry-pi-minecraft-server

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.