Bygg ditt hus i VR

september 28th, 2016 | by Jimmy Alenius
Bygg ditt hus i VR
Utvecklingsbar idé
0

Tänk att kunna bygga sitt eget hus i VR, gå omkring, byta tapeter och flytta väggar och skåp. Genom att använda HTC Vive kan man skapa en plattform för arkitekter, designers och hustillverkare att låta sina kunder få vara med och påverka byggprocessen på riktigt. Redan idag kan man bygga sina hus i programvaror för datorn, antingen i 2D eller 3D. Problemet är att det är svårt att skapa sig en uppfattning av rymd och avstånd. Med ett interaktivt 3d-system där man använder händerna för att flytta och ändra så skulle detta vara genomförbart.

Bilden i denna artikel är hämtad HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.