Maskin Vapen på Surfbräda!

september 28th, 2016 | by Axel Forsberg
Maskin Vapen på Surfbräda!
Utvecklingsbar idé
2

Vissa Människor i varma länder brukar ha intresset av att surfa på vågorna, dock finns det ett hot som gömmer sig djupt nere i havets blå. Jag snackar om Hajen , rovdjuret som dödar hundratals människor människor varje år.

Jag har den perfekta lösningen på detta!

Tänk dig en uppgradering på en surfbräda med inbyggd Maskin Vapen under brädan som märker av när en haj är i närheten under vattnet, detta får alla surfare en säkrare känsla att surfa plus lite action skadar ju aldrig.

Maskin vapnet sitter på brädans under del så att vapnet är under vattenytan och har lättare att döda rovdjuret.

Vapnet är litet, enkelt och styrs automatiskt så att det inte ska påverka surfarens åktur på vågorna, därefter behöver det inte vara du som är rädd på att bli uppäten, tvärtom är det hajen som ska passa sig om inte den vill sluta som döende.

2 Comments

  1. Styrbjörn Olsson says:

    Strålande idé som ökar säkerheten för din vardagliga surfare! Dock dör cirka 6 människor p.g.a. haj attacker per år, inte hundratals.

  2. Rasmus Fransson says:

    Design: Att ha något som försvarar surfare mot ett utrotningshotat djur genom att skjuta ihjäl det, samt möjligtvis ha ihjäl dykare låter inte som en smart idé. Dessutom så fungerar de flesta vapnen inte undervatten på grund av trycket, speciellt eftersom det står att vapnet ska vara litet, vilket betyder en mindre kaliber.

    Tillverkning: Jag gissar på att du kommer att använda en redan existerande vapenplattform, de komponenterna du skulle behöva är: själva vapnet, en liten dator med scripts, sensorer, samt en plattform som ska rikta vapnet mot hajen eller den oturliga dykaren.

    Försäljning: Försäljningen av din idé skulle nog bara kunna lanseras i USA, om ens där. PGA att produkten du beskriver avfyrar på ALLT som rör sig så verkar det som att t.o.m. USA inte skulle vilja ha produkten lanserad i landet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *