Radiostyrd Schack

september 28th, 2016 | by Marcus Chung
Radiostyrd Schack
Utvecklingsbar idé
1

Varför spelar inte du schack? Är det för att du inte gillar det ? Är du dålig på schack?

Det är nog för att själva schack spelet är så himla tråkig och långsam. Det finns ingenting som gör spelet spännande och du känner inte att du är ”smartare” än den andra, för att det är en slöseri med tid och så får du ingen belöning när du slår ut en pjäs.

Men med Radiostyrd schack så behöver du inte röra pjäserna, istället behöver du bara trycka på knappar som finns framför spelaren. Det kommer att vara tråkigt med schack utan ljud och någon slags interaktion med spelaren som till exempel någon slags hån när en pjäs blir utslagen.

Bildresultat för schack

Möjlighet

Radiostyrd ting

 

 

bilder

https://www.google.se/search?q=schack&espv=2&biw=1366&bih=627&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkydbh0rHPAhXDESwKHZPPB2YQ_AUIBigB#imgrc=1UNKcJ2zsuOxYM%3A

https://www.google.se/search?q=schack&espv=2&biw=1366&bih=627&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkydbh0rHPAhXDESwKHZPPB2YQ_AUIBigB#imgrc=laKgx3ZhutX40M%3A

 

One Comment

  1. Sharbel Elias says:

    Jag vet att det här inte kommer funka. Jag som själv är schackspelare vet att folk som inte kör schack, kommer låta bli att köra det oavsett vad, och om det var så att man är för lat och vill bara trycka på knappar så kan man köra schack på datorn eller mobilen.

    Dock om du ändå skulle tillverka det här så bör du ha pengar, och om du har pengar att slösa på robot-schack så har du pengar att slösa på fint robot-schack. ”The regency chess” har världens dyraste och finaste schackbräde och pjäser.

    Om du hade tänkt att sälja detta så måste du veta vart du ska börja. Jag kan ge dig ett tips. Leta upp schackklubbar i din närhet och ge dom något typ av special pris som en start. Sedan efter att du kommit igång lite grann med din försäljning så borde du söka upp större klubbar och privatpersoner. Som sagt så tvekar jag på att någon kommer köpa det här men det finns säkert någon enstaka rik person/klubb som skulle köpa dom för samlarvärde.

    Schackbräden och pjäser brukar inte gå sönder – snarare att dom inte ska gå sönder. Schack är ju inte direkt den mest intensiva sporten, så skulle du råka ta sönder ett schackspel så… aa… då är du dum i huvudet. Dom flesta schackspelen är gjorda av trä så om något skulle hända och det behöver kastas så är det bara att återvinna eller använda som ved. Dock så finns det vissa spel av glas, marmor, sten etc. Då är det bara att återvinna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *