Hund Paraply!

september 28th, 2016 | by Axel Forsberg
Hund Paraply!
Utvecklingsbar idé
1

Tänk dig en trist dag, regnet bara öser ner och hunden vill ut och gå.

Du orkar inte att hunden ska bli blöt, och dess värre så gillar inte hunden vatten särskilt mycket heller.

Då har jag den perfekta lösningen för dig och din hund!

“Hund Paraply” , ett paraply som är speciellt utvecklad för din hund som sitter fast kopplad runt hundens kropp och sträcker sig uppåt och täcker hundens hela kropp mot regnet. Hunden slipper då att bli blöt och du kan gå ut och gå med jycken hur länge du vill.

du slipper och tänka så mycket på hundens bästa och Det är effektivt och en smart lösning om det Regnar mycket.blot-hund

One Comment

 1. Andreas Melin says:

  Jag tycker det är en extremt bra idé eftersom det är många som inte vill gå ut / orkar för att det regnar. Även vad vi människor tycker om regnet så måste hundarna fortfarande gå ut och göra sina behov. Denna produkt kommer bli världskänd tack vare sin effektivitet.

  Det är ganska simpelt. Man tar ett paraply från andra affärer och sätter ihop det med en hund ställning. Dock så har paraplyet inte metall på stången utan plast så det inte blir för tungt för hundarna. Man kan enkelt få andra affärer att sälja hund paraplyet och man kan skapa dom i olika storlekar till olika hundar.

  Servicen borde inte vara något problem eftersom det bara är ett vanligt paraply ihop satt med en hund ställning så om den går sönder så kan man säkert få en ny eller laga den.

  Eftersom det är ett vanligt paraply så är det brännbart och sen slänger man staven som håller paraplyet i plast.

  MVH ANDREAS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.