Bättre alarm för bilar, motorcyklar och mycket mer.

september 28th, 2016 | by Zakariye Adami
Bättre alarm för bilar, motorcyklar och mycket mer.
Utvecklingsbar idé
1

Dagens alarm gör bara massa oväsen och ingen bryr sig längre. Grundprincipen är bara att om din bil eller motorcykel blir stulen eller något liknande under viss radie så kommer din mobil ringa och så kommer även polisen få reda på det.

 Här har du även andra förslag så kan använda dig av Klicka här!

view-10302-img4-46034

One Comment

 1. Emma Andersson says:

  Jag vill bara börja med att säga att jag tycker att denna idé är väldigt bra. Det är en idé som jag tror kan fungera bra och har en utvecklingspotential. Designen är lite svårt att bedöma då det inte finns någon bra bild på hur den skulle se ut. Men jag skulle vilja se att den är ganska liten och inte tar så mycket plats. Att den även finns i olika färger och material hade också varit bra då den kan matchas till bilens inredning.

  På den sida som du länkat så finns det en ”basic” idé på hur detta skulle gå till men jag har hittat ett företag som har utvecklat denna idé och säljer denna även. Därför länkar jag till detta förtag – http://www.ilv.se/maxcontrol.htm och http://www.ilv.se/maxcontrol2.htm.
  Mycket av dessa funktioner finns även till dagens bilar. Men då är allt kopplat till en applikation på en smartphone.

  Denna produkt tror jag har en ganska stor potential. Bilar och motorcyklar kommer vi säkert ha i framtiden av någon sort i alla fall och då vill vi säker att de ska vara så säkra som möjligt. Att försöka sälja och marknadsföra detta till biltillverkare i första hand tror jag är en bra idé för att då kan produkten designas utefter fordonet. Men man kan nog även sälja den till privat personer men sekundärt. Att få ut produkten brett och i tillräcklig mängd är att föredra. Då kan man hålla en god serviceorganisation igång. Det är bra om produkten är tillverkad av standarddelar som till exempel med standardbatterier. Så att delar och batterier lätt och billigt kan bytas ut. Även servicefirmorna behöver inte då ha massa specialkunskaper, verktyg eller för stora lager med att hålla servicen igång.

  Avvecklingen av denna produkt tycker jag är viktigt att den går rätt till. För att jag antar att det finns och kommer vara massa olika ganska unika ämnen i denna produkt. Som till exempel olika metaller. Som är viktiga att återvinna. Både för miljön och ekonomin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *