Motorcykelhjälm med dryck

september 28th, 2016 | by Jacob Syrén
Motorcykelhjälm med dryck
Utvecklingsbar idé
1

Har ni någon gång kört moppe eller motorcykel och blivit så otroligt törstig? Lösningen är här, med hjälp av denna hjälp kan du fylla på valfri dryck i behållaren som är inbyggd i hjälmen och sedan dricka ur sugröret som finns nära munnen. För att förhindra läckage från sugröret så kommer det finnas en inbyggd mekanisk så att man behöver suga för att få drycken.

Källa till bild: https://www.google.se/search?q=motorcykelhj%C3%A4lm&espv=2&biw=1366&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjw29Psy7HPAhVKESwKHVd0CYoQ_AUIBigB#imgrc=qOlQMPUkWm1WkM%3A

One Comment

  1. Martin Andersson says:

    Jag tror att denna ide har diskuterats många gånger hos mc-hjälms tillverkare men av både säkerhetsskäl och ergonomiska skäl har denna ide aldrig slagit igenom. Tack vare av att ur ett ergonomiskt perspektiv belastar det förarens nacke i onödan som kan leda till skador o uttröttning och vid en olycka kan vikten av hjälmen orsaka skadar tack vare av att den har mer rörelseenergi än vad den mänskliga nacken klarar av vid en olycka. Men en fördel kan vara att som din ide säger att den släcker törsten men även att vätskan blir ett lager isolering som kyler vid varma dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *