Porträtt x3 Odin – Bilder

augusti 16th, 2016 | by Odin

 

Porträtt Theo 1Theo fotboll porträtt 2IMG_9824

Bild 1: Har använt mig av Adobe Photoshop för att kunna redigera bilden mest genom att klippa bort bakgrunder och även för färglägga ett visst ”lager”. Har stort sett bara använt magnetlassot för att klippa ut ”bakgrunden” till till nästan alla bilder och även använt suddgummit för att ta bort vissa bitar av bilderna  som har varit för små för använda magnetlassot. Kunde jag programmet bättre så skulle jag ha justerat skuggningen på vissa delar för jag hade faktiskt  viljat ha skuggning vid sidan av Theo för att ge det ett mer realistiskt utseende på grund av ljuset som kommer från datorn  där jag även hade viljat ta bort en del av det svarta som jag la på Creepern (sillouetten) för tunna ner skuggningen ju mer till höger man kommer om den.

Bild 2: Har använt Paint för att ”rita” bilden. Har stort sett bara använt pensel verktyget dra alla sträck for utom bollarna som jag använde ett form verktyg för göra det mer cirkel format. Finns inget just nu som jag tycker jag kunde ha gjort bättre men jämfört med att rita för hand så kände det mer strikt vad och hur man kunde rita bilden därav kontrollen man över det.

Bild 3: Har bara ritat för hand med en vanlig stift penna och mest ritat lite högre gräs för att ge intryckt av en kulle eller liknande och eftersom jag inte hade någon färg så valde jag att lätt fylla i övre delen av stenen så det ska representera mossa. Inget jag skulle vilja ändra för tillfället men som jag skrev förut så var det mer bekvämt än Paint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.