De tre porträtten Jonas Häggå

oktober 15th, 2015 | by Jonas Andersson Häggå
De tre porträtten Jonas Häggå
Porträtt x 3
0

Min porträttkompis var den lilla finspångsbonden Alexander Carnklev. Jag varnar er som kommer se detta att det att detta är inte den finaste bilderna man gjort för det var andra gången jag använt photoshop.

Gamer: Alex älskar verkligen Dota 2 och brukar alltid säga att han ska midlane och då är en av hans favoriter att spela Templar assassin så jag photoshopa in hans huvud där och klippte ut alltid och klistrade in hans ansikte över hennes och litet släng av MLG (Mayor league gaming ) vilket är massor med special grejer med typ 8-bit glasögon

 

 

Alex som templar

nämen hejsan hoppsan akta er för Get Feels, han kommer gå på Rampage! och skaffa några Tripple kills! Han är inte direkt en snäll person ute på sin älskade mid lane för han ska farma lite för sin älskade desolator, BKB (Black king bar) och hans älskade blink dagger och när man får tid en Butterfly.

Hide Noobs and scroobs the feels is hitting you hard tonight.

 

Otaku: Okej om Alex vill ha mer än en waifu så skulle han inte valt Yuno som sin waifu och sen vara otrogen mot henne, gott råd var för fan inte otrogen mot Yuno Gasai för hon är lite vass i sitt humör för den lilla flickan tar väldigt illa på det och hans nya waifu “Hatsune Miku” tog det ganska hårt tyvär som ni ser så slutade detta inte så väl oturlig nog,Det tråkiga med nästan alla bilder på Alex är att dem är väldigt mörka och halvbra skärpa så det är svårt att fixa med bilderna så dem ser bra ut för det är jobbigt att få till kontrasten så den ser bra ut så det var det här jag

alex huvud blir avkapat

Jag tror att Miku kommer göra Alex sällskap nu när han är borta och Yuno är lite småarg fortfarande och fortfarande konstigt nog är det en bättre kärlekshistoria än “Twilight”

 

 

Squad: Alex hade aldrig haft en squad och jag tänkte med tanke på att Alex gymmar och tränar hemma i Finspång så skulle vi göra Alex lite mer bulkig och stor och tuff så satte jag dit honom på Vin diesels kropp och han har ju faktiskt fått sig en squad han hänger med i skolan vilket är jag och Andreas så jag gjorde en groupshot och la till texten squadgoals  under med stor vit text och la till ett uns av coolhet på oss alla utom Andreas för han är redan lite cool så Alex fick coola shades och jag med men alla vet att Alex är coolast av oss

 

squad goals

Bara kolla hur tuffa vi är efter han varit på gymmet och han tvingade mig och Andreas att hämta honom då han är lat att gå själv.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.