Porträtt x3 på Mateusz

oktober 15th, 2015 | by Amir Honarmand
Porträtt x3 på Mateusz
Porträtt x 3
0

Porträtt x3

Bild 1: bild ett är en bild på Mateusz när han spelar gitarr med AC/DC som är hans favorit band. Bilden ska föreställa ett skivomslag.

Hur jag gjorde: Jag ringde på Mateusz och bad honom att hämta sin gitarr och jag sa åt honom att låtsas spela så att jag kunde ta ett kort på honom.

polak spear gittar : då tog jag denna bild

Senare började jag arbeta med Adobe Photoshop för att få fram mer utav Mateusz egenskaper och intressen. Jag hittade en bild på AC/DC när de uppträder på en scen så jag tog den bilden och använde den som bakgrundsbild.

acdc mannen: AC/DC på en scen.

Jag klippte då ut Mateusz och la honom i bilden. Jag ändrade även kontrasten på Mateusz så att han passar in i bilden. Sedan börja jag tillägga skivbolag symboler och copyright för att få det att se ut som ett albumomslag. Jag klippte även ut namn från gamla AC/DC omslag för att få det att se ut som ett riktigt omslag. Jag la till AC/DC symboler och namnet. Jag la även till en text där det står 2 cd edition-the complete concert för att göra utseendet på omslaget mer äkta.

 

 

Bild 2: Bild två är en bild på Mateusz i en soldat uniform i en virtuell spel värd som ska likna call of duty.

Hur jag gjorde: Jag använde mig av adobe  photoshop även på den här bilden men jag använde mig även utav avatarmjukvaror och mobil kamera. Det jag gjorde var att jag först letade efter en bra bakgrund för porträttet. Då hittade jag denna bild:

jah badass tank: Bakgrundsbilden

Sen använde jag mig utav en Xbox Android app. I denna app kunde jag ta en skärmbild på Mateusz Xbox gubbe. Jag klippte då ut gubben på Photoshop och la in den med bakgrundsbilden. Sedan använde jag mig utav en ios app som heter insta3d. denna app använder man på så sätt att man tar en bild på sig själv eller andra och sen låter appen göra en 3d version på mobilen.

jah orten fiii: så här blev det

Sedan klippte jag ut ansiktet i Photoshop och la det på Xbox kroppen. Sedan börja jag klippa ut en polsk militär symbol (eftersom att Mateusz är en Polack) och la dit den på bilden. Sedan klippte jag ut call of duty logon och la dit den. Jag hitta även en bra bild på en explosion som jag använde för att sätta ditt en explosion på bilden. Så jag gjorde miljön på bilden så likt call of duty som jag kunde. Jag ändrade också kontrasten på olika lager för att få allt att passa.

Bild 3: detta är en bild på en målad moppe med en person som ska föreställa Matteus och hans intresse för moppar. Det var tänkt fån början att det skulle bli en sorts illusion så att bilderna matchar med verkligheten.

Hur jag gjorde: Jag ritade en bild som innehöll två moppar och en person som skulle förställa Mateusz

dåligt ritad moppe: Så här blev bilden

Bilden blev inte riktigt som jag ville och de skulle inte funka för illusionen så jag kopierade ut bilder från Google istället. Detta var mycket bättre och bilderna såg nu mer verkliga.

jah röd moppe: Bilderna från nätet.

Så jag klippte ut bilderna och gjorde ett litet ställ av paper så att bilderna kan stå rakt. Sedan gick jag ut i min trädgård och leta efter ett bra ställe att ställa de på och ta ett kort. Men det var väldigt blåsigt och molnigt den dagen och regnet börja närma sig så jag fick ta ett snabbt

20150913_121851:Bilden som jag tog.

Men till slut fick jag en bra bild. Jag var inte helt nöjd med bilden då det inte alls ser ut som någon illusion. Men jag tycker ändå att bilden tog fram Mateusz intressen och egenskaper och det är jag nöjd med.Det jag använde mig utav var kamera, papper, penna, kopiator och internet.

Slutresultatet:

MICHAEL HALSBAND/LANDOV

polack

20150913_121851

Mateusz kommentar: Jag tycker att du har gjort ett grymt jobb Amir, jag tycker verkligen om hur du gjorde AC/DC bilden, dom2 resterande var också väldigt bra och jag tycker att du gjorde ett grymt jobb över huvudtaget .Det du kanske kunde ha förbättrat var om du hade ett lite mer liknande ansikte på militär bilden. Annars super bra jobbat!! 😉

feedback

Detta är bevis på att jag har lagt upp bilderna på en annan hemsida och fått feedback

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.