no-cover

Joakim

oktober 15th, 2015
Porträtt x 3

joakim innebandy

Det första jag gjorde var att ta en bild på Joakim och sedan lägga ut den på photoshop, sedan tog trollstaven och började rita runt hans huvud efter det klippte av hans huvud och drog in den på den andra bilden som jag skulle ha som original bild vilket var en innebandy spelare som gjorde mål och hade händerna utsträckta. Jag tryckte på ctrl t för att förminska och förstora bilden och gjorde till den storleken jag ville ha. Hans huvud var motsatta hållet mot innebandyspelare så jag tryckte på ctrl t sedan högerklickade jag på bilden och valde ”vänd lodrätt” så blev det bra.

 

joaPå tredje bilden så Gjorde jag exakt samma sa fast jag förstorade huvudet på en fotbollsspelare som går med sin tjej. Jag skrev ut bilden så jag har den i papper form. Jag skrev ut bilden i A4-Papper.

joakim matbord

På den andra bilden var det i princip samma sak, jag tog en bild på några gubbar som satt och åt mat och la in Joakims huvud på den personen hans huvud passade bäst på. Så jag gjorde som första bilden, jag klippte ut hans huvud och satte på en av gubbarna som satt vid matbordet. Jag förminskade hans huvud.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.