breaking news

Reportage om vindkraftverk av Jacob Almrot

maj 20th, 2015 | by Redaktionen Realgymnasiet
Reportage om vindkraftverk av Jacob Almrot
Energi
0

Jag har under 3 veckor arbetat med att göra ett vindkraftverk. Min grupp valde att göra ett lite annorlunda vindkraftverk. Vanliga vindkraftverk står bara på marken men vi tog inspiration från ett annat vindkraftverk och skapade ett flygande vindkraftverk. Vi använde ballonger för att få vindkraftverket att flyga och det var viktigt att ha ett lätt vindkraftverk så vi kunde få det att flyga med så få ballonger som möjligt. Som avslutning så skrev jag ett reportage om hela projektet. Om ni vill vet mer hur det gick och hur vi lösta olika saker så ska ni läsa mitt reportage.

Medlemmar i min grupp var Jesper, Zacharias och Rasmus S.

Repotage Om Vindkraftverk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.