3D-Glasögon

mars 18th, 2015 | by Redaktionen Realgymnasiet
3D-Glasögon
TE14A
0

Jag började med 3D-Glasögonen genom att skissa en modell på papper lite annorlunda än hur vanliga 3D-Glasögon ser ut. Jag gjorde skissen med rätt mått inklusive mobil-hållarens mått. När skissen var klar började jag att göra del för del av mina glasögon i Inventor.  Dessa delar var i 3D format vilket tog lite tid att göra med tanke på alla mått som behövdes för att färdigställa alla delar. Efter jag färdigställt alla delar i Inventor gjorde jag en assembly av alla delar, en assembly är alltså alla delar ihoppsatta på rätt ställen för att göra en prototyp av hur glasögonen kommer se ut i den verkliga världen. Jag gjorde ritningar med delar av min assembly som jag harde som vägriktning när jag byggde glasögonen.

Notera, omslagsbilden är den färdigställda assemblyn jag gjorde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *