Snart ligger Thailand 3 timmar bort

mars 13th, 2015 | by Redaktionen Realgymnasiet
Snart ligger Thailand 3 timmar bort
Artiklar - TE14A
0

 

NEJ, vi kommer inte att lägga Thailand i England utan vi låter landet ligga där den är. Är du redo för att resa med otrolig fart i framtiden? Det kommer flera olika teknologier som kommer förflytta dig i framtiden. Här är de mest populära!

 

Sonicstar är ett flygplan som görs av Hypermach som kan komma upp i hastigheter som 4000 km/h. Ett vanligt Boeing 737 flyger i ca 800 km/h. Detta betyder att en resa tar en fjärdedel av vanliga tiden av ett Boeing 737. Flygplanet kommer att kosta 80 miljoner att skapa.

Sonicstar planet som skapas av Hypermach

Kanske du är vill åka Hyperloop? Bra! Då är det bra att veta att en test bana byggs nu i Kalifornien och den kommer att kosta 900 miljoner dollar att göra och skaparna hoppas att detta kommer att göra Hyperloop till en verklighet.

Ett Hyperloop tåg

Kanske du gillar att cykla? Det finns en framtid för dig med! I London har man ett koncept med en cykelmotorväg som ska uppmuntra fler att cykla till sina jobb. Motorvägen kommer att minska utsläpp och skapa mer plats för trafiken. Vägen kommer att gå från västra London till staden Barking.

Ett exempel på en cykelmotorväg

 

Vi kan då dra slutsatsen att i framtiden kommer du spendera mindre tid resande och mer med det du vill göra. Resande kommer att bli roligare och snabbare med en cykelmotorväg. Framtida flygplanen kommer att åka 4 gånger snabbare och supertågen åker i 1000 km/h.

Ett av Kinas snabbare tåg

Källa om du vill läsa vidare: Framtidens fordon

Bild 1

Bild 2

Bild 3

Bild 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.