breaking news

Vr Headset

april 24th, 2018 | by Fajsad Holsten
Vr Headset
Smart samhälle
0

Problem: Har du någonsin testat VR? Ifall du har testat det och har spelat runt 30 – 40 minuter så antar jag att du kan ha fått huvudvärk, eftersom det är ett vanligt problem med vr. Dessutom så kan det hända att man mår illa av att använda vr. Och ibland så kan man inte hålla tiden när man spelar vr då det inte finns någon klocka/ timer när man spelar eller jobbar med vr.

Lösning: Lösningen till detta problemet är att föra in ett varningsmeddelande i nästa uppdatering i Vr appen, så som i htc vives app, oculus rift appen och många fler. Det som händer är att man får upp en liten ruta när man har använt sitt vr headset i ungefär 30 minuter, där det står ett varningsmeddelande om att man har använt vr i 30 minuter och att man borde ta en paus. Sen kan man ställa in när meddelandet ska komma upp eller stänga av det helt, eftersom folket som använder vr har olika effekter. Så som att vissa kan på värkas av huvudvärk efter 10 minuter eller 1 timma, sen finns det folk som inte på värkas alls.

Problemen med lösningen: Problemet med denna lösningen är att folk har ett ansvar när dom använder vr. För att det kommer troligtvis finnas dom som inte bryr sig om varningen, och det finns inget sätt man kan tvinga dom att stänga av eller ta en paus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.