Klotdäck istället för cirkelformade däck

mars 7th, 2018 | by Frat Bilge
Klotdäck istället för cirkelformade däck
Smart samhälle
0

Problemet

Problemet är att om man har cirkelformade däck så är det väldigt svårt att parkera om det är trångt i parkeringsplatsen. Det finns en chans att man kan krascha med en annan bil när man försöker parkera. Detta kan orsaka massvis med pengar i böter och folk kan skadas.

Lösning

Lösningen är att med Klot däck kan man åka bakåt, framåt och sidledes vilket kommer lösa problemet och bilen med klotdäck kommer vara mer effektiva och se mer bättre ut. Med detta kommer det vara mycket enklare att parkera även om det är trångt för att man slipper åka rakt fram och bak hela tiden när man försöker parkera. Med klotdäck kan man bara köra sidledes och då har man redan parkerat på några sekunder.

Fördelen

Fördelen är att man kan även köra sidledes.

Man kan parkera effektivt och enklare än en vanlig bil med cirkelformade däck.

Bilen ser bättre ut med sina klotdäck.

Nackdelen

Nackdelen är att det kommer finnas problem med ratten i bilen med klotdäck för att det kommer vara väldigt svårt att åka sidledes. Om man fixar en till ratt tillsammans med den andra ratten så kommer det vara perfekt för det ena ratten kan bara ta hand om sidledes och den andra framåt och bakåt. Detta kommer lösa att man ska åka sidledes enkelt.

Åsikter

Jag tycker att det här är en väldigt bra idé för att chansen med att man krascha och att folk skadas minskas. Det är också bra att man kan parkera enklare för att det tar massa tid med cirkelformade däck om det är trångt i parkeringsplatsen som det brukar vara i samhället. Klotdäck tycker jag är bättre än cirkelformade däck.

Källor

Klot istället för cirklar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.