En websida där man kan bygga sin egen mobil

oktober 11th, 2017 | by Abdulrahman Sakah
En websida där man kan bygga sin egen mobil
Utvecklingsbar idé
0

 

Genom websidan kan du beställa din mobil och du kan lägga till egna delar t.ex. man kan välja processorn eller laddnings port eller hur själva mobilen ser ut eller man också välja mobilens skärm.

Den som är svårt med denna websida är att några delar går inte att använda tillsammans t.ex. man kan inte använda en skärm som är 6.7 på en back skal av 5.5 eller man kan inte använda dual kameror på en kameras skal OSV, och som en lösning till den här problemet är att websidan skulle använda AI för att bestämma om de här två eller flera delar kan arbeta tillsammans och en annan stort problem som kan komma är att vanliga till mobil verkare av Android tillverkar ett stort antal av mobiler så de behöver programmera en enskilt Android version som bassar till varje mobil för att inte alla mobiler kan ha samma funktioner och vi kan lösa det med att för varje processor kan vi skaffa en enskilt Android version och i den här Android kan vi ha alla av vårat delar som använder kan vilja i systemet men de kan va låsta så att när mobilen är tillverkad kan vi bara öppna funktioner som man skulle använda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.