Utveckling av toaletter

oktober 4th, 2017 | by Elliot Jangenstedt
Utveckling av toaletter
Utvecklingsbar idé
0

Idén är egentligen ett ganska simpelt filter som filtrerar alla mineraler som faktiskt finns i våran avföring dessa kan vara, fosfor till. EX som naturligt finns i vår kropp och kan användas inom konstgödningen. Ett annat bra alternativ är att filtret också tar upp den näring som finns kvar i avföringen. Allt detta låter som lite men i längden kan det hjälpa både ganska mycket inom jordbruk i de lite fattigare länderna

 

 

Källhänvisning:

Norrköpings Avfall och vatten – Avlopp

Unicef – Vatten och sanitet

Bild Källa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.