Större dykmasker

september 29th, 2017 | by Nikolas Kisielewski
Större dykmasker
Utvecklingsbar idé
1

Dykmasker offrar inte så stört synfält. Under vattnet måste man ofta vända på huvudet eller även hela kroppen för att se saker som på landet kan man bara titta på genom att röra på ögon.

Lösning
Skapa mask som offrar ett stört synfält. Det behövs att se både allt som finns fram och detta som finns på sidorna.  Människan kan se ändringar i ljuset som kommer fram till ögat i 210o vinkel.

SWOT

  • Styrkan är att det inte finns en mask som offrar ett synfält på 210o vinkel. Därför kommer det professionella dykare att köpa våran mask. Priset kommer inte vara så högt eftersom materialet som man gör dykmasker av är billigt.
  • Svaghet är att det är möjligt att inte många kommer köpa den, eftersom det inte finns många människor som håller på med dykning.
  • Möjligheten är att många resebyråer i exotiska länder har i sitt program dykning. De behöver köpa den bästa och mest säkra material, därför kan vi sälja våra dykmasker till just de och börja samarbeta.
  • Hoten till mitt projekt kan vara att min mask inte klarar av med denna konkurrens som finns just nu på marknaden, efter många år har de en väldigt bra recensioner och därför kan vara svart för mig att sälja just min produkt.

One Comment

  1. Hej! Bilden ligger inte korrekt inlagd. Den ska in under rubriken “Förvald bild” längre ner i högerspalten på inlägget. Då kommer det att fungera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.