Global Uppvärmning

september 26th, 2017 | by Adnan Hussein
Global Uppvärmning
Utvecklingsbar idé
4

Ett av de största problem som många ignorerar är global uppvärmning, det beror framför allt på att de flesta inte har så bra koll när det kommer till just det här ämnet. Vi människor i stort del är ansvariga för global uppvärmningen eftersom 75% av allt koldioxid utsläpp under de senaste 20 åren kommer från förbränning av fossila bränsle.

Min ide för att  minska/lösa global uppvärmnings problemet är att vi ska samåka mycket mer och allt fordon ska drivas på el.

Att bara åka el bedrivna fordon är bra för miljön eftersom det kommer att minska utsläppen av växthusgaser i atmosfären. De kommer påverka samhället också eftersom ljudnivån skulle minska mycket och det skulle leda till ett bättre arbetsmiljö och utbildnings miljö.

Det största problemet med el fordon just nu är att de är dyra och det beror på att det inte finns jätte många företag som tillverkar el fordon för att lösa problemet måste varje land i värden förbjuda tillverkning och bensin/diesel drivna fordon och istället satsa på el drivna fordon. Ett annat lösning är att man måste börja använda billigare material för tillverkningen av el fordon

Om alla åkte bara el drivna fordon skulle koldioxid utsläppen i världen minska mycket och det skulle leda till till ett bättre och mer för hållbar miljö, detta skulle vara ett stort framsteg för oss människor till ett bättre och mer utvecklat samhälle/värld. Det viktigaste är att det skulle rädda vår värd och miljö i framtiden, det skulle spara resurser för de generationer som kommer efter oss, det skulle också rädda många djur arter från att dö ut.

Ett stort hot med den här idén är kostnaden, att byta allt vätska drivna fordon till el skulle kosta jätte mycket pengar och resurser men det kommer var värt för oss i framtiden.

 

 

 

4 Comments

  1. Emil Millan de la Oliva says:

    de finns redan…

  2. Emil Millan de la Oliva says:

    men bra skrivet ändå haha

  3. Glöm inte lägga in “förvald bild” så inlägget blir snyggt på bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.