Korta avstånd bra för miljön

september 26th, 2017 | by Pontus Eliasson

Transport är något som påverkar vår natur varje dag igenom utsläpp av fordon. När vi importerar råvaror från andra länder så släpper vi ut massor av avgaser som påverkar växthus effekten och det är något som vi vill minska på så att ozonskiktet inte tunnas ut mer.

Det man då kan göra är att istället för att importera så kan man odla egna råvaror i närheten så att vi inte behöver åka så långt med våra fordon så att vi minskar utsläpp eller så kan vi ha eldrivna fordon som inte behöver släppa ut något utsläpp. Man kan också odla eget hemma och köpa mindre portioner kött istället.

One Comment

  1. Glöm inte lägga in “förvald bild” så inlägget blir snyggt på bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.