Avgaser

september 26th, 2017 | by Linnea Lindgren
Avgaser
Utvecklingsbar idé
1

Vårt problem är att vi släpper ut för mycket avgaser med att åka till exempel bil och flygplan. Våra utsläpp gör att växthuseffekten bli mer och mer. Om man tittar på hur mycket ett plan och ett tåg släpper ut så släpper planet ut 171 gånger mer koldioxid än tåget.

Min lösning till detta problem skulle vara att man bygger mer spårvagnar, bussar, tåg och cykelbanor så att man kommer till alla ställen man behöver man behöver. Och när man ska transportera varor mellan olika länder skulle man använda tåg istället för lastbilar eller flyg.

 

Foto Pontus Lundahl för Scanpix

One Comment

  1. Bra! Men du behöver ändra rubriken så den beskriver det din text handlar om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.