3D-skrivare, den fysiska konstruktionen del 2

april 30th, 2017 | by Ebba Tubbin
3D-skrivare, den fysiska konstruktionen del 2
Transport och fordon
0

Under detta projekt har jag jobbat med den fysiska konstruktionen igen. Jag har lagt till band som får delarna att åka fram och tillbaka med hjälp av motorerna, satt dit motorerna på sina platser. Jag har även satt dit extrudern och andra delar.

Eftersom jag inte haft någon guide eller något annat att gå efter förutom en färdig modell, har jag inte riktigt vetat vilka delar som är bäst att sätt på i vilken ordning. Jag gjorde då många fel och var flera gånger tvungen att börja om. Under förra projektet försökte jag sätta ihop så mycket av skrivaren som möjligt, vilket jag fick problem med denna gång. Jag märkte att jag satt ihop delarna i fel ordning och var tvungen att ta isär ett antal delar. Men efter jag gjort det gick det ganska lätt att sätt ihop rätt delar.

 

Ett annat problem jag haft har varit att få ditt de undre styr stängerna. Jag hade problem att få ditt de på sin plats. Jag hade satt ihop skrivaren i fel ordning och då glömt av dessa stänger. Jag fick dock in de med hjälp av att öppna upp en av sidorna där hållen sitter och då kunde jag fösa in dem från sidan istället. En av sångerna var svår att få in. Den ville inte passa in i hålet på andra sidan och jag kunde då inte stänga den sidan jag öppnat. Men efter att jag försökt att antal gånger fungerade det att få in stången.

Efter att alla problem var fixade gick det fort att fortsätta. Skrivaren är inte helt klar än men efter nästa projekt går den nog att använda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.