Htc Vive Sensor tracking objekts

mars 21st, 2017 | by Henry Toro Vergara

 

Htc vive sensor tracking objects.

Det här en expansion på htc vive världen, för att den här produkten kan göra så att olika objekt kan användas som en kontroll i htc vive. Den här produkten heter vive tracker och den kan importera objektens rörelse in till htc vive. Den här ger mer verklighets känsla när man spelar spel i htc vive, för att om du spelar ett skjuta spel så kan du koppla in en pistol prototyp och använda den som en kontroll, eller om du spelar en baseboll spel så kan du koppla in ett basebollträ och använda den som en kontroll. Det finns massa olika alternativ att välja mellan och varje är lika kul. Det ända som kan vara lite jobbigt är att det kan ta ett bra tag innan man kan använda föremålet i spelet, för att sensorerna måste först läsa av föremålet och sedan registerna den i datorn och det kan ta en liten stund till en bra stund.

 

 

Men det bästa med det här vad jag tycker är att man nu kan använda handskar som en kontroll vilket är mycket bättre än de nuvarande kontrollerna.

 

 

Vad ska man ha den här till då?

Jo, förutom att det kommer att bli roligare att spela htc vive är att man kan använda de till massa andra grejer som är vanligtvis svårare att göra på riktigt. Som till exempel militär träning där man får testa en simulation av ett krig och man kan faktiskt hålla i ett vapen, eller ett annat exempel är att man kan ha en simulation där man konstruerar någon med händerna och det är där handskarna kommer in.

Htc vive har utvecklats super snabbt på sisat tiden, från Oculus Rift som kom ut som var år 2016 den 28 mars till htc vive som senare kom ut år 2016 den 8 april och hade redan då blivit bättre än Oculus Rift. Och nu idag så har vi kommit en jättelång väg in i utvecklingen av htc vive som vi inte trodde var möjligt. Jag förväntar mig mer saker i framtiden av htc vive som kommer säkert bli as grymt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.