BETALA MED DITT ANSIKTE

mars 3rd, 2017 | by Abdullah Mahmoud

Betala med ansiktet

2016 I kina, en ny sak var testad där och den är att man kan betala med ansiktet. De säger att det är bättre än kort och mobil för att man inte kan ändra sitt ansikte och även om man kan då måste personen som fortfarande vill ha sitt konto att gå till banken och bevisa att han är han sedan ligga det nya ansiktet in på kontot.

Det finns två stora problem det första är att människor säger att det är pinsamt att stå framför kameran och rör på ansiktet så att roboten kan acceptera den och det andra är den behöver att vara skydd och programmerad så att den ska kunna skilja från den riktiga ansikte och en silikon ansikte.

https://www.technologyreview.com/s/603494/10-breakthrough-technologies-2017-paying-with-your-face/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.