Skräp borde dunkas

mars 8th, 2017 | by Sharbel Elias
Skräp borde dunkas
Smart samhälle
1

I Sverige (eller i nästan vilket land som helst) så har vi nedskräpningsproblem. Människor låter bli att gå 10 meter och slänga sitt skräp i en soptunna, dom väljer istället att bara kasta skräpet där dom står eftersom att ”det inte är mitt problem”. Men hur många gånger har man inte sätt folk som försöker slänga in skräpet i tunnorna? Och hur glada blir dom inte om dom lyckas, dom hyllar sig själva och kallar sig för kungar m.m. Då skulle man kunna lägga en korg över varje soptunna så att folk skulle vilja kasta sitt skräp. 

One Comment

  1. Viktor Nilsson says:

    Jag tror inte på att det finns nedskräpningsproblem om vi är tvingade till att importera tonvis med sopor varje år. Vi eldar upp skräpet för att få värme till våra hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *