Onsynlig solpanel

mars 3rd, 2017 | by Filip Svensson
Onsynlig solpanel
Smart samhälle
1

Solpaneler är inte så snygga att ha på taket och det är därför väldigt många inte gillar solpaneler men Tesla har kommit på ett sätt hur man kan göra solpaneler fast osynliga. Så här har Tesla kommit på hur man skulle kunna göra osynliga solpaneler som inte syns eftersom solpanelerna är själva fönsterna. Detta är också bra eftersom om detta blir stort så kommer folk att börja använda det och det kommer vara mycket bättre för naturen för folk kanske slutar att använda kärnkraftverk. Efter ett tag kanske man till och med bygger stora skyskrapa med bara solpanel fönster och sätta dom i mitten av en stad för folk kommer inte tänka på att det är ett stort solpanel hus.

http://www.mestmotor.se/recharge/artiklar/nyheter/20161031/tesla-visar-synligasolpaneler-powerwall-20-och-ny-powerpack-2

One Comment

  1. Rasmus Fransson says:

    Detta kommer inte att fungera då solpaneler fungerar genom att absorbera ljus Te att omvandla det till energi. Ljus kan inte absorberas om de passerar genom föremålet som ska absorbera det.

    Teslas solpaneler var baserade på att panelerna skulle smälta in, och inte genom att vara ”osynliga”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *